Tennis

Wil jij meer uit jezelf en uit je tennis halen? Dan help ik je graag verder!

Met mijn ruime ervaring als tennisspeler én als trainer/coach in het (top)tennis ben ik van waarde voor elke tennisser die zich wil verbeteren in zijn of haar tennisspel.

 

Ongeacht je leeftijd en ongeacht je niveau.

Mijn benadering kenmerkt zich als holistisch en open-minded. Mijn werkwijze is daarbij niet in een hokje te stoppen. Het hangt volledig af van wat er bij jou speelt in je techniek, je manier van spelen, je fysieke gesteldheid en je mentale vaardigheden. Geen sessie of training is dus hetzelfde!

 

Alles is maatwerk waarbij ik door mijn brede achtergrond in tennis en mijn ervaring in de wereld van persoonlijke ontwikkeling, kan putten uit een grote verscheidenheid van technieken en methodieken. 

Als trainer/coach heb ik 20 jaar (inter)nationale ervaring in (top)tennis. Ik werkte fulltime voor de K.N.L.T.B. en meerdere gerenommeerde prestatieve tennisscholen in het hele land. De laatste 5 jaar heb ik mij continu via diverse opleidingen/workshops en een podcast ook naast de tennisbaan verder ontwikkelt. Hier lees je meer over mijn achtergrond, opleidingen en ervaring.

Stefan van de Stroet | Tenniscoach

Op de tennisbaan ondersteun ik allerlei soorten tennissers. Het gaat daarin van ambitieuze jonge prestatie tennissers die hun droom achterna gaan om tennisprof te worden tot aan de recreatieve tennisser die ongeacht leeftijd of niveau nog wil groeien in het tennisspel. Ook tennissers die beseffen hoe waardevol het is om bewust aandacht te geven aan de mentale kant en de onderliggende principes die hierbij gelden komen bij mij erg goed tot hun recht. Daarbij is tennis uitermate geschikt om te gebruiken in een coach- of persoonlijk ontwikkelingstraject.