Losse sessie

Losse sessie

Een losse coachsessie is in verhouding tot een jaarprogramma iets duurder maar geeft je toch de mogelijkheid om mijn manier van werken te ervaren of om incidenteel een sessie te reserveren. Een losse coachsessie is zeer geschikt voor specifieke hulpvragen of bij actuele thema's die spelen in je leven.

In een losse sessie krijg je sowieso helder wat het is dat er bij je speelt en waar jouw ruimte voor persoonlijke groei ligt. Mocht het de eerste sessie voor je zijn dan hanteer ik als voorbereiding een uitgebreide levenschecklist. Deze wordt je vooraf per mail opgestuurd. De sessie zelf duurt 1,5 tot 2 uur. Na afloop heb je concrete punten (en eventuele oefenstof) waar je mee aan de slag kunt. 

Kosten

De investering voor een losse sessie bedraagt € 200,-

Stuur een e-mail naar info@stefanvandestroet.nl

of bel mij op 06-14615767.

Overige info

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW. Qua locatie zijn er verschillende mogelijkheden. Standaard locatie is bij mij thuis in Hasselt (OV). Echter zijn er ook mogelijkheden op andere locaties (o.a. Leusden en Bathmen) of zelfs bij jou thuis. Dit laatste blijkt in de praktijk erg goed te werken. Eventuele bijkomende extra (reis)kosten worden altijd vooraf gecommuniceerd. Informeer vrijblijvend naar beschikbaarheid en de mogelijkheden.