Intensieve maand

 

Intensieve maand

Zit jij in een fase in je leven waarin je (wellicht noodgedwongen) meer tijd hebt? Wellicht ben je in-between jobs of heb je simpelweg wat meer tijd om met jezelf aan de slag te gaan?

 

De Intensieve maand is een relatief korte tijd van één maand waarin je super intensief met jezelf aan de slag gaat. In deze maand ga jij jezelf op alle onderdelen in je leven bewust bekijken. Je krijgt sowieso op een dieper niveau helder wie je bent, wat het is dat je wil, en wat daarvoor nodig is. Je gaat verschil merken in je gedrag en een aantal van je gewoontes. Het grootste verschil gaat zijn in hoe jij jezelf en het leven ervaart. Na een intensieve maand is het uiteraard niet klaar. Je kunt het zien als een vliegende start voor de rest van je leven.
 

Waaruit bestaat een Intensieve maand?

Een intensieve maand bestaat uit in totaal 8 sessies. Dat wil zeggen 7 reguliere coach sessies van 1 tot 1,5 uur en aan het begin van de maand een take-off sessie van 2 tot 2,5 uur. Voor aanvang van de take-off sessie ontvang je een uitgebreide levenschecklist.  Deze stuur je uiterlijk 3 dagen voor aanvang van de 1e sessie ingevuld retour. In deze 1e take-off sessie leggen we de basis voor de maand die komen gaat. De overige sessies plannen we in verspreid over de rest van de maand.

Daarnaast hebben we, naast de sessies afhankelijk van jouw behoefte, wekelijks telefonisch contact (max. 30 min.) Ook ben ik tussentijds bereikbaar voor eventuele vragen via mail of Whattsapp/Signal.

Een Intensieve maand is zeer verdiepend voor je persoonlijke groei. Je gaat positieve verandering merken op alle vlakken in je leven. Uiteraard is een juiste onderlinge verbinding belangrijk om het maximale uit deze maand te halen. Toelating gebeurt dan ook pas na een telefonische intake. Vaak kan  worden gestart. Informeer naar actuele beschikbaarheid.

Kosten
De investering voor de Intensieve maand bedraagt € 1250,-

Telefonische intake
Stuur een e-mail met daarin je telefoonnummer naar info@stefanvandestroet.nl dan neem ik z.s.m. contact met je op. 

Praktische info

Genoemde bedragen zijn inclusief BTW. Qua locatie zijn er verschillende mogelijkheden. Standaard locatie voor de live coach sessie is bij mij thuis in mijn praktijk in Hasselt (OV). Echter zijn er ook mogelijkheden op andere locaties (o.a. Leusden en Bathmen) of zelfs bij jou thuis. Dit laatste blijkt in de praktijk erg goed te werken. Eventuele bijkomende extra (reis)kosten worden altijd vooraf gecommuniceerd. Informeer vrijblijvend naar beschikbaarheid en de mogelijkheden.