Jaarprogramma

Jaarprogramma

Meer rust. Meer voldoening. Meer verbinding. Met jezelf. Met anderen. Met het leven. Nu echt het leven gaan leiden dat voor jou bedoelt is. Dit zijn zomaar een aantal redenen waarom het meer dan de moeite waard is om een jaarprogramma te volgen. Het jaarprogramma is een investering in je persoonlijke ontwikkeling waar je gegarandeerd geen spijt van zult krijgen.
 

Waarom een Jaarprogramma?
Daadwerkelijke duurzame verandering in je leven kost simpelweg tijd. Er zijn geen short cuts of quick fixes. Echte transformatie, dus verandering van binnenuit, gaat met kleine stapjes. Vandaar dat mijn voorkeur uitgaat naar langere samenwerkingen. Enerzijds vraagt dat commitment en toewijding van jouw kant. En je zult merken dat dit belangrijk is. Anderzijds geef je jezelf op deze manier daadwerkelijk de kans op persoonlijke groei en transformatie.

 

Waaruit bestaat een jaarprogramma?

Het jaarprogramma bestaat uit 12 individuele coach sessies. Dat wil zeggen; we plannen gedurende een heel jaar elke maand een sessie van 1,5 tot 2 uur. Daarnaast hebben we, afhankelijk van jouw behoefte, tevens elke maand telefonisch contact (max. 30 min.) Ook ben ik tussentijds bereikbaar voor eventuele vragen via mail of Whattsapp/Signal.

 

Een jaarprogramma is intensief en zeer verdiepend voor je persoonlijke groei. Je gaat positieve verandering merken op alle vlakken in je leven. Uiteraard is een juiste onderlinge verbinding belangrijk om het maximale uit dit jaarprogramma te halen. Toelating gebeurt dan ook pas na een telefonische intake. Vaak kan binnen een maand met het Jaarprogramma worden gestart. Informeer naar actuele beschikbaarheid.

Kosten
De investering voor het Jaarprogramma bedraagt € 2100,-

Dit komt neer op 12 termijnen van € 175,- per maand

Telefonische intake
Stuur een e-mail met daarin je telefoonnummer naar info@stefanvandestroet.nl dan neem ik z.s.m. contact met je op. 

Praktische info

Genoemde bedragen zijn inclusief BTW. Qua locatie zijn er verschillende mogelijkheden. Standaard locatie voor de live coach sessie is bij mij thuis in mijn praktijk in Hasselt (OV). Echter zijn er ook mogelijkheden op andere locaties (o.a. Leusden en Bathmen) of zelfs bij jou thuis. Dit laatste blijkt in de praktijk erg goed te werken. Eventuele bijkomende extra (reis)kosten worden altijd vooraf gecommuniceerd. Informeer vrijblijvend naar beschikbaarheid en de mogelijkheden.