Coaching

Voel je welkom op mijn pagina. Ik dank je hartelijk voor je bezoek. Wat fijn dat je interesse toont in de mogelijkheden van coaching en begeleiding. Zeker wanneer het de eerste keer is dat je van een coach gebruik gaat maken is het vaak een behoorlijke stap. En veelal komen mensen bij mij binnen op een moment dat het in elk geval op één onderdeel in hun leven niet zo goed gaat. En dat maakt het extra spannend. Maar eigenlijk is dit altijd een kans. Een uitnodiging van het leven om iets in jezelf aan te gaan. Om net wat verder te kijken dan dat je tot nu toe gedaan hebt. 

Wellicht ben je via-via bij mij terecht gekomen. Of heeft een aflevering van mijn podcast je geraakt. Om te bepalen of wij de juiste match voor elkaar zijn is het raadplegen van je hart en je gevoel het meest raadzaam om te doen. Om het maximale uit een samenwerking te halen is een sterk basis gevoel van vertrouwen en veiligheid erg belangrijk. Uiteindelijk draait het om liefde en vertrouwen en het gaan spreken van dezelfde taal. 

Alles wat we doen binnen mijn coaching en begeleiding is toegespitst op jouw specifieke situatie. De exacte invulling van een sessie is altijd afwachten omdat we ons laten leiden door het grotere geheel en de energie die er op dat moment speelt. Vaak vinden we samen de antwoorden op de vragen die jou al langer bezighouden in je leven.

Wat speelt er op dit moment in je leven? Waar loop je tegenaan? Wat is het dat je écht wil? Hoe ziet je leven er nu uit? Hoe is de kwaliteit van je relaties? De relatie met jezelf? En met je familie, je vrienden? Hoe is het gesteld met je gezondheid, je vitaliteit? Hoeveel energie ervaar je gedurende de dag?  Wat wil je graag bereiken in je leven? Waar droomde je van als kind? Wat zijn je passies en diepe interesses? Wat heb je meegemaakt wat je wellicht tegenhoudt om vrij te kunnen leven? Hoe ben je opgegroeid? Waar geloof je in? Wat geloof je over jezelf? Wat geloof je over het leven?

Vanuit mijn brede achtergrond, scholing en ervaring kan ik je helpen en ondersteunen bij vele verschillende hulpvragen.

Van het ervaren van meer rust en voldoening, bij het zoeken van een meer passende baan, een efficiëntere invulling van je leven, verdieping in je relaties, heling van lastige stukken uit je verleden, vraagstukken rondom je eigen bedrijf, tot aan het dieper bewandelen van een spiritueel pad en het verruimen van je bewustzijn. Het gaat van heel concreet tot soms vrij abstract. Alleen bij zwaardere fysieke klachten of gediagnosticeerde psychische aandoeningen verwijs ik je graag door in mijn netwerk.

Wat ik zelf belangrijk vindt is om te kijken naar wat er bij je speelt op een dieper niveau. Daarvoor moeten we naar de kern.  Jouw kern. We moeten voorbij gaan aan ons denken en (opnieuw) verbinden met onze binnenwereld. Vanuit deze diepere laag krijg je pas helder en concreet naar wat het is dat er écht bij je speelt en ook wat er nodig is om een stap vooruit te maken.

Hou er rekening mee dat in een coachingstraject er meer komt kijken dan alleen het bezoeken van de sessies. Bij transformatie, dat wil zeggen duurzame verandering vanuit je essentie, speelt dagelijkse beoefening (uiteindelijk) een belangrijke rol. Regelmatig beoefenen we reeds tijdens een sessie. Beoefenen wil zeggen het toepassen van specifieke oefeningen die voor jou op dat moment belangrijk zijn.

Juist deze beoefening tijdens en buiten de sessie zorgt voor een betere en snellere integratie in je leven.

In de basis draait het vooral om jezelf beter en dieper te leren kennen. En daarmee ga je direct het leven beter leren kennen en op een diepere manier ervaren. Je gaat op een andere manier leiding geven aan jezelf en aan je leven. Je neemt verantwoordelijkheid. Kortom: je gaat zijn wie je echt bent. Je gaat het leven leiden waarvoor je hier als mens op aarde bent gekomen. Om op die manier van zoveel mogelijk waarde te zijn voor jezelf en voor de mensen om je heen.