1 op 1

1 op 1 begeleiding Tennis

Individuele begeleiding op de tennisbaan is de meest intensieve manier van samenwerken die ik je kan bieden. Mijn aanpak bij 1 op 1 Tennis is volledig maatwerk op dat wat er bij jou speelt. Het gaan van het verbeteren van een specifieke slag of het trainen van een bepaalde spelsituatie tot het omgaan met wedstrijdspanning en het met meer rust en ontspanning kunnen spelen. Ik kan je helpen met al je hulpvragen rondom tennis en je persoonlijke ontwikkeling.

Stefan van de Stroet | Tenniscoach

Mogelijkheden 1 op 1 Tennis
Elk individueel tennistraject wat ik verzorg is in principe maatwerk. Het is volledig afhankelijk van wat jij wil met je tennis. Neem bij interesse contact met mij op dan bespreken we de mogelijkheden die het beste bij je passen. Dit kan gaan van het inplannen van een losse sessie (als kennismaking) tot het inplannen van een kort traject (6 tot 10 sessies) tot het inplannen van een wekelijks moment voor een seizoen of zelfs een heel tennisjaar.

 

Jouw investering

Mijn vaste uurtarief voor tennis is € 65,-. Dit is inclusief BTW en gebruik van ballen en materialen. Afhankelijk van de locatie waar we werken komen hier kosten bij voor het huren van de baan of een eventueel lidmaatschap. In de zomer zijn er mogelijkheden in Staphorst en Leusden. In de winter werk ik in Bathmen en Leusden. 

Wil je kijken wat er voor jou mogelijk is? Stuur dan een e-mail met je gegevens naar info@stefanvandestroet.nl dan neem ik z.s.m. contact met je op. Of bel mij op 06-14615767.